Uzman Klinik Psikolog, Psikoterapist, Aile ve Çift Terapisti, Cinsel Terapist
Öğretim Görevlisi, Uzman Klinik Psikolog, Çocuk Ergen ve Yetişkin Psikoterapisti, Çift ve Aile Danışmanı
Uzman Klinik Psikolog, Aile ve Çift Danışmanı, Cinsel Terapist
Psikolog, Çocuk ve Ergen Terapisti, Oyun Terapisti, Aile Danışmanı
Uzman Klinik Psikolog, Aile ve Çift Terapisti
Dr. Psikolojik Danışman, Aile ve Çift Danışmanı, Çocuk Ergen Terapisti
Psikolojik Danışman, Cinsel Terapist
Psikolojik Danışman, Çocuk ve Ergen Danışmanı, Oyun Terapisti, Çift ve Aile Danışmanı
TÜMÜNÜ GÖRÜNTÜLE
Aile ve çift terapisinde amaç aile içindeki etkileşim ve iletişim yollarını gözlemleyerek aile bireylerinin davranış şekilllerini gözlemlemek ve aile terapisinin yaşanan probleme çözüm sağlayıp sağlamayacağına karar vermektir.
Çocuk ve ergenlik dönemi, fiziksel, bilişsel, duygusal ve sosyal açıdan değişimlerin yoğun olarak görüldüğü bir dönemdir.
Bireylerin duygusal, davranışsal ve düşünsel süreçleriyle ilgili yaşadığı problemlerde kişilere bireysel danışmanlık hizmeti verilmektedir.
Evlilik ve cinsellik nasıl ki birbirinden ayrı düşünülemezse evlilikte yaşanan sorunların önemli bir kısmımı da eşlerin cinsel yaşamındaki sorunlar oluşturmaktadır.
Psiko-onkoloji kronik bir hastalık olan kanser hastalığının hastalar, hasta yakinlari ve tedavi ekibi üzerindeki psiko-sosyal etkilerini inceleyen bir bilim dalıdır.
Dil ve Konuşma Terapisi, iletişim ve konuşma bozukluklarının iyileştirilmesi ve terapisinin yapılmasını kapsamaktadır.
Anoreksiya Nervoza hastalığı zayıf olmak konusunda aşırı takıntıya sahip olan genellikle 12-20 yaş aralığındaki genç kızlarda görülen psikolojik bir rahatsızlıktır.
Psikolojik yardım almak konusundaki muhtemel sorularınıza bu yazımızda cevap vermeye çalıştık.
Sebebi bilinsin ya da bilinmesin doğal yollarla bebek sahibi olamayacağını öğrenen bir çiftin bu duruma yaklaşımları bir sonraki adımlarını belirlemekte ve tedavi sürecini etkilemektedir.
Yeme bozuklukları; kişinin yeme davranışı ve yemekle ilgili duygularının, düşüncelerinin kişi üzerinde yoğun bir baskı ve rahatsızlık yaratmasıdır.
“Ya yapamazsam?” sorusu kafanızdan dönerken en sevdiğiniz şeylerden bile uzak kaldığınız oluyor mu?
Çocukların aile içindeki tutum ve davranışları, tüm hayata karşı tavır ve yaklaşımlarını belirler.
Çocuklarla etkili iletişim; sevgi, ilgi ve güven üçlemesine dayanır. Annelik, doğuştan gelen bir duygu iken, babalık sonradan deneyimle şekillenen bir yaşantının başlangıcıdır.
Kadınlar gebelik döneminde ya da doğum sırasında herhangi bir olumsuzlukla karşı karşıya kalmasalar dahi doğum sonrası özellikle psikolojik olarak negatif etkilenirler.
Özgüven, kişinin kendisine değer vermesi, kendisinden memnun olması, sahip olduğu olumlu ve olumsuz özellikleriyle kendisi ile barışık olması demektir.